Ju duhen grila për shtëpinë apo biznesin tuaj?

Aplikoni më poshtë për t'u njohur me opsionin më të mirë të grilave për ambientin tuaj!

Shtëpia Ideale ofron një shumëllojshmëri të modeleve Roller dhe Zebra.

Grila ROLLER

Grila ZEBRA

Përse janë të duhurat për ambientin tuaj?

Material i ndërtuar për të qenë rezistent:

Kundra pluhurit

Kundra mykut

Kundra zjarrit

Nuk kanë nevojë për mirëmbajtje

Perfekte për t’u mbrojtur nga dielli

Të lehta në montim dhe përdorim

Mund të montohen me përdorim manual ose me motorr

Për bare, restorante, hotele, ofrojmë çmime konkuruese në treg.