BLI ONLINE
DËRGESA FALAS
SHQIPËRI - KOSOVË

JEMI DUKE SHTUAR PRODUKTE TË REJA. NË PAK DITË GJITHÇKA GATI !

SHTEPIAIDEALE.AL

MARKAT E DISPONUESHME

SHTEPIAIDEALE.AL

MARKAT E DISPONUESHME

VIZITONI DYQANET TONA NË TIRANË


ORARI:

TOPTANI KATI 4 - 09.00 -  22.00

HAPUR - E HËNË - E DIEL

Telefon +355 69 255 4444

---------------------------

MYSLYM SHYRI - 09.00 - 21.00

E DIELA PUSHIM

Telefon +355 68 334 6600

regjistrohu dhe përfito ulje

NA NDIQNI NË @INSTAGRAM