Rreth Nesh

Sprint Distribution

Kompania Sprint distribution, është kompani lider në importimin, tregëtimin dhe instalimin e materialeve të tilla si Perde, Roler, Grila vertikale, Grila horizontale, Roman, Panel Truck, Perde Zebra, të të gjitha llojeve dhe modeleve. Sprint distribution është krijuar në vitin 2004 duke patur gjithmonë si funksion, tregetimin e këtyre produkteve në Shqiperi, Kosove, Mali i Zi, Maqedoni si me shumicë edhe me pakicë. Vendodhja e kesaj kompanie eshte ne Tirane ku ka 2 dyqane, magazinat dhe fabriken ku me nje staf shumë të kualifikuar bën prodhimin dhe shpërndarjen nëpër klientë në kohë rekord..

 

Shtëpia Ideale

 

Sprint distribution që prej vitit 2010 ka krijuar markën tashmë të mirënjohur Shtëpia Ideale ku prioritet ka zgjerimin e gamës së produkteve duke sjellë markat më të njohura të textilit për ambjente familjare dhe profesionale si Kuverta, Jorgane, Batanije Çarcafë, Jastëk gjumi dhe dekorativ, Peshqirë, Robdishanë, Tapetë, Orë, dhe shumë produkte të tjera të cilat janë të një cilësie të lartë dhe me çmime konkuruese në tregun Shqiptar dhe më gjerë, të importuara nga firmat më të njohura Europiane.

 

Ecuria e Kompanisë

 

Sprint distribution dhe Shtëpia Ideale operojnë në gjithë Shqipërinë tashmë edhe ONLINE duke qënë kështu edhe më afër klienteve dhe nevojave të tregut, dhe si i tillë arrijnë të shquhet si marka presitigjoze në tregun Shqiptar dhe me tej. Këto kompani e mbështesin ecurine e tyre pozitive në partneritetin e disa prej kompanive më të njohura Spanjolle, Italiane, Greke, Belge, Gjermane, Franceze, etj. Me seriozitetin që e karakterizonë, shumëllojshërinë dhe garancinë e produkteve që tregtojnë, kompania Sprint distribution synon cilësi dhe besueshmëri.