çdo gjë për hotelin tuaj në çmimin dhe cilësinë që ju nevojitet

  • Çarçaf
  • Jorgan
  • Dyshek
  • Jastëk
  • Robdishan
  • Peshqir
  • Perde
  • Grila

•Çarçaf •Jorgan •Dyshek •Jastëk •Peshqir •Robdishan •Perde •Grila

Tek ne gjeni çdo gjë!

Nëse jeni të interesuar për bashkëpunim, plotësoni të dhënat më poshtë:

PRODUKTE

Qëllimi ynë është të sigurojmë produktet më cilësore për arredimin e plotë të ambienteve tuaja. Zgjidhni mes mijëra modeleve të çarçafëve, batanijeve, jastëkëve, peshqirëve për t'i dhënë hotelit tuaj standardin dhe pamjen e dëshiruar!

Çarçaf Zarf Saten

Jorgan

Jastëk

Dyshek + mbrojtëse dysheku

Çarçaf Zarf Saten

Jorgan

Jastëk

Mbrojtëse dysheku

Peshqir

Mbrojtëse Jastëku

Robdishan

Batanije

Gjithashtu për një kompletim nga A tek Zh, ne ofrojmë një shumëllojshmëri perdesh dhe grilash për t'ju përshtatur çdo hapësire.