News

Rëndësia e perdeve në arredimin e shtëpisë, zgjedhjet e duhura sipas ambientit

Rëndësia e perdeve në arredimin e shtëpisë, zgjedhjet e duhura sipas ambientit

Perdet janë një bisedë shume serioze. Zakonisht janë një nga aksesorët e fundit që zgjedhim kur jemi duke ristrukturuar shtëpinë. Një perde e zgjedhur gabim mund të prishë dhe arredimin më të veçantë. 

Për të bërë një zgjedhje të mirë duhet të kemi parasysh se në cilin ambjent do të vendosen, ngjyrat e dhomës dhe mobiljet e vendosura në atë dhomë. Për shembull për dhomën e gjumit janë shumë të përshtashme dhe ngjyrat më të errëta dhe relaksuese. Janë shumë të bukura dhe vizat që kohët e fundit janë gjithashtu në modë.
Nga ana tjetër në dhomën e ndenjes mund të evitojmë perden e zakonshme dhe me ngjyrë të bardhë që sheshon gjithçka, por duke pasur kujdes me ngjyrat e forta të cilat shpesh herë zgjidhen vetëm sepse janë in në atë sezoni. Nëse për shembull vendosni një perde ngjyrë portokalli, atëherë e gjithë dhoma do të marrë atë ngjyrë. Jeni të sigurtë që është ajo që dëshironi ?
Kuzhina e cila është zona e ditës për ekselencë, ju jep mundesinë që të kënaqni tekat tuaja me printe nga më të ndryshmet por dhe katrorë. Ka padyshim designe shumë simpatike që do t’i japin një prekje gëzimi mjedisit ku jetoni . Një tjetër këshillë që duhet të keni parasysh është që perdet e kuzhinës t’i lani sa me shpesh që është e mundur.

Perdet
1. Perdet e dhomës së gjumit duhet të kenë ngjyra më të forta, kini parasysh që vizat janë shumë elegante.
2. Per kuzhinën duhen zgjedhur printe të gëzueshme dhe interesante. Kini parasysh që të keni disa palë në mënyrë që t’i ndërroni sa më shpesh.
3. Filozofia “ pa perde “ është shumë në modë pra nëse keni korniza dritaresh shumë elegante mund dhe most ë përdorni perde.

 

 

Burimi Living

Shkruaj një përgjigjie

Adresa juaj nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë cilësuar *