News

Si të zgjidhni perdet e duhura për shtëpinë tuaj

Si të zgjidhni perdet e duhura për shtëpinë tuaj

Nëse dëshironi të bëni ndryshim në shtëpi, por nuk doni që të lëvizni shumë gjëra, ndërroni perdet. Perdet e bukura mund ta bëjnë dhomën më pak monotone.

Perdet e kompletojnë dhomën. Në bazë të stilit të dhomës suaj mund të zgjidhni perde pambuku, perdet e mëndafshta, perde të tejdukshme, lino etj.

Këto materiale mund të jenë pak më të shtrenjta se të tjera, por janë shumë më të qëndrueshme karshi dritës së diellit, pluhurit. Këto materiale nuk duhet të lahen në lavatriçe. Më e mira, është larja nëpër pastrimet kimike, por që mund të provohet edhe larja me dorë me ujë të vaktë dhe detergjentë të zgjedhur mirë.

Por perdet duhet të përzgjidhen në raport me mobiliet dhe orenditë tjera të dhomës. Për dhomat e mbushura me mobilie më sportive, do të shkonin modelet e thjeshta të perdeve. Për dhomat ku kolltukët dhe tapetet janë me zbukurime e figura të ndryshme, atëherë perdet preferohen të jenë tyl i hollë dhe me pak ngjyra mbase edhe një ngjyrëshe. 

Për dhomat e shtruara në mënyrë klasike, nuk duhet të mendohen kurrsesi modele sportive perdesh.

 

Burimi Living

Një mendim tek “Si të zgjidhni perdet e duhura për shtëpinë tuaj

  1. avatar DvvvidArrit thotë:

    loli murmur up PT¦¦¦HC C¦¦¦P offline forum

    =>>> https://biturl.top/BnIVna <<<=

Shkruaj një përgjigjie

Adresa juaj nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë cilësuar *